logo scholten awater
logo byod
logo cyod
cyod header foto
grijze balk cyod

Mobile Device Manager: Veilig mobiel werken

Den Haag - Tegenwoordig hebben veel medewerkers een tablet of smartphone. Een kleine stap dus om thuis even een e-mail te versturen naar een collega. Of om met de eigen smartphone een berichtje op het intranet te posten. Door de komst van Gemnet Mobile Device Manager kan dit nu ook op een veilige manier.

Mee met de ontwikkelingen!
Als organisatie heeft u nu eenmaal te maken met privacygevoelige informatie. U kunt niet toestaan dat uw medewerkers deze informatie ongecontroleerd opvragen en verspreiden. Tegelijk wilt u mee in ontwikkelingen als
‘Het Nieuwe Werken’ en ‘Choose Your Own Device’. Dat kan met de Gemnet Mobile Device Manager. Dé oplossing voor uw beheervraagstukken van smartphones en tablets.

* Beveiligingsinstellingen afdwingen en aan apparaten toegang tot uw gemeentelijke domein geven, of juist ontzeggen.

* Apparaten op afstand schoonmaken in geval van diefstal of inbraak.

* Beheer van apps door een organisatie appstore, volledig aangepast aan uw wensen.

Oplossing op maat
Gemnet Mobile Device Manager biedt organisaties een beheertool voor mobiele applicaties, een basis beveiligingsniveau en uitgebreide rapportagemogelijkheden tegen een maandelijks laag tarief. En er zijn extra beveiligings- en inventarisatieopties mogelijk. Weet u niet goed wat voor u de beste oplossing is?

Gemnet kan u ondersteunen bij het bepalen van de juiste instellingen en het opleiden van beheerders en gebruikers. Deze dienst is beschikbaar als ‘software as a service’, waardoor u zelf de controle
hebt over de mobiele apparaten. Daarnaast biedt Gemnet de volgende mogelijkheden; * ontwikkelen, controleren en uitrollen van beleid voor mobiele apparaten; * inventariseren welke apparaten nu binnen het gemeentelijke domein vallen; * eenvoudig rapportages genereren; * alleen betalen voor het aantal te beheren apparaten.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Mobile Device Manager? Bezoek dan de website www.gemnet.nl of neem contact op via info@gemnet.nl of 070 343 69 00.

scheidingslijn
meer weten over cyod
advies
Advies over CYOD
Consumerization of IT
cyod gemeente hoorn
AIVD raadt CYOD aan
cyod bij SA
Denk na over CYOD